Vedete

Ce bine arată fratele lui Radu Vâlcan! Cristian e plin de tatuaje şi de muşchi

Ce bine arată fratele lui Radu Vâlcan! Cristian e plin de tatuaje şi de muşchi 
camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Puţini ştiu că Radu Vâlcan are un frate. O apariţie rară, Cristian Vâlcan este cu aproape zece ani mai mic decât Radu, îi plac foarte mult tatuajele şi se antrenează intens la sala de fitness. Rezultatul? Arată atât de bine, că şi-ar putea concura fratele la popularitate.  

Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au petrecut weekendul în formulă extinsă, alături de toată familia. Cei doi au mers împreună acasă la Adela, la Susani, luând cu ei un invitat-surpriză: pe fratele lui Radu, Cristian. Deşi între fraţi este o diferenţă considerabilă de vârstă, de aproape zece ani, cei doi se înţeleg de minune, aşa cum este evident din fotografiile postate de Adela Popescu. Cristian s-a bucurat de un weekend însorit la ţară, cutreierând pajiştile alături de fratele său şi copiii acestuia. 

Apariţie extrem de preţioasă la vedere, Cristian are un look ce îl scoate imediat din anonimat. Plin de tatuaje şi de muşchi, la cei aproape 35 de ani ai săi, arată la fel de bine ca celebrul său frate. Spre deosebire de acesta, însă, Cristian a ales să stea nu în faţa, ci în spatele camerelor. 

Cristian Vâlcan lucrează ca editor de imagine la o casă de producţie, iar una din marile sale pasiuni este sala de fitness, unde se antrenează intens. Are cu se mândri, aşa că postează des pe Instagram imagini cu abdomenul plin de pătrăţele. 

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările