News

Ce bine arată Monica Tatoiu în costum de baie, nici nu zici că are 63 de ani! Imagini nemaivăzute cu fosta femeie de afaceri

Ce bine arată Monica Tatoiu în costum de baie, nici nu zici că are 63 de ani! Imagini nemaivăzute cu fosta femeie de afaceri camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Are o inteligenţă sclipitoare, dar nu stă rău nici la alte capitole. Monica Tatoiu se menţine în formă şi la 63 de ani, aşa că nu poate trece neobservată nici la plajă. Ce-i drept, fosta femeie de afaceri alege să se bronzeze doar în străinătate.  

Şi-a clădit o carieră de succes, dar a ştiut să se şi distreze. Şi-a asumat fiecare trăire, a vorbit cu nonşalanţă despre lucurile care i-au bucurat tinereţea şi viaţa. Astăzi, la 63 de ani, Monica Tatoiu adoră să călătorească, să viziteze şi să facă plajă, uneori chiar şi fără accesorii. Şi, spre surprinderea cârcotaşilor, are ce să arate.

''Eram doar eu cu Victor, pescăruşii şi peştii când am făcut plajă goi. Erau zeci de golfuri. Apoi ne duceam unde erau turiştii. Ştii ce mişto e să faci baie fără costum?!”, a povestit Monica Tatoiu la Antena Stars. 

Pentru a arăta aşa, fosta femeie de afaceri face multă mişcare, joacă golf şi vizitează şi câte o clinică de înfrumuseţare. "Îmi pun botox şi acid hialuronic de vreo cinci ani de zile. Fac mezoterapie 8 săptâmâni toamna, 8 săptămâni primăvara, cu 200 de injecţii. Doare ca la balamuc. Dacă treceţi prin faţa clinicii când sunt acolo nu vă mai apropiaţi de ac. Fac mult sport, stau la soare, e vitamina D. Fac ski, înot, trăiesc ca şi cum ar fi ultima zi a vieţii’’, mărturiseşte ea.

 

Citește și ...