Vedete

Ce bine îi merge lui Puya! Bate întreaga Europă, s-a îngrăşat şi tocmai a lansat un nou clip VIDEO

Ce bine îi merge lui Puya! Bate întreaga Europă, s-a îngrăşat şi tocmai a lansat un nou clip VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Anul acesta, unul dintre cei mai iubiţi rapperi din România va schimba prefixul. Uite cum arată acum şi cu ce se mai ocupă cel mai vocal membru al formaţiei La Familia.

Puya, pe numele său real Dragoş Gărdescu, se apropie cu paşi repezi de vârsta de 40 de ani, pe care o va sărbători în vară, pe 22 iulie. Şi, dacă în ultima vreme, nu mai scoate piese pe bandă rulantă, cum o făcea odată, fanii săi rămân fideli celui care a spart piaţa muzicală cu „Tupeu de borfaş”, „Vorbe”, „Probleme de familie”,  "Foame de bani" sau "Pune-i la pământ" şi, mai recent, cu "Undeva în Balcani", "Vestul sălbatic", "Change". "Americandrim", "V.I.P.", "În realitate", "Codul bunelor maniere" ori "Maidanez".

La începutul lui februarie, Puya a lansat în colaborare cu Bibanu o nouă piesă, "Nu ai sentimente", care a strâns deja peste o jumătate de milion de vizualizări pe YouTube.

Filmat la metrou, clipul are un soud incredibil, iar Puya este, ca de obicei, în elementul său. Totuşi, n-am putut să nu observăm că, în ciuda vervei dintotdeauna, rapper-ul este schimbat de timp şi de kilogramele acumulate în ultima perioadă. 

Mai solid decât de obicei, Puya dă semne de bunăstare şi, ce-i drept, dacă te uiţi pe pagina lui de socializare vezi cum e adesea plecat prin Europa, în Irlanda, Spania, Italia şi în curând şi în Finlanda. Unde mai pui că, în paralel cu muzica, face vlogging şi are şi un blog cu shop online (www.puyaoficial.ro), unde comercializează piese vestimentare (bandane, căciuli, hanorace, şepci, tricouri, jachete, bluze), dar şi căşti, CD-uri, genţi pentru laptop ori ghiozdane branduite.