Fashion

Ce bombă sexy s-a făcut fosta soţie a lui Tom Cruise! Katie, într-o fustă mulată de piele pe străzile din New York

Ce bombă sexy s-a făcut fosta soţie a lui Tom Cruise! Katie, într-o fustă mulată de piele pe străzile din New York camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Statul proaspăt de femeie singură pare că-i prieşte de minune lui Katie Holmes! Actriţa a fost surprinsă pe străzile din New York, fiind îmbrăcată într-un outfit extrem de sexy!

Se zvoneşte că actriţa s-a despărţit şi de Jamie Foxx, actorul cu care s-a iubit în secret în ultimii cinci ani. Însă, Katie Holmes nu părea deloc afectată de un asemenea eveniment, în timpul plimbării de ieri, de pe străzile din New York.

Cu un zâmbet discret, Katie Holmes emana sex-appeal prin toţi porii. Actriţa de 40 de ani purta o fustă extrem de stylish, din piele, într-o nuanţă de maro, care prezenta o crăpătură curajoasă în faţă. Asortase acestui item o cămaşă oversized, purtată cu manşetele ridicate, un clutch negru şi o pereche de stilettos nude. Şi pentru a închega look-ul, actriţa a optat pentru bijuterii aurii şi o pereche de ochelari, cateye. Stylish, nu? Vezi galeria foto!

Modifică Setările