News

Ce burtică mare! Eva Longoria, în primele fotografii de la anunţul sarcinii

Ce burtică mare! Eva Longoria, în primele fotografii de la anunţul sarcinii

Acum câteva zile, celebrul star din „Neveste Disperate” anunţa că va avea un băieţel, fiind însărcinată în patru luni. Acum, graţie unor fotografii obţinute de paparazzi, avem ocazia să vedem primele imagini cu ea însărcinată. Primele cadre cu ea însărcinată Eva Longoria e în culmea fericirii! Deşi a experimentat deja maternitatea, graţie fiilor din mariajul anterior al soţului său, Eva trăieşte acum alte senzaţii, fiind pentru prima dată însărcinată. Actriţa de 42 de ani a fost surprinsă într-un hotel din Miami, acolo unde şi-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de soţul ei, dar şi prietenii lor, printre care şi actriţa hollywoodiană Olivia Munn.

Îmbrăcată lejer, într-un halat de baie, Eva Longoria a fost surprinsă la balconul hotelului în care era cazată, dând ocazia fanilor internauţi de a o vedea, pentru prima dată, cu burtică. Şi, ce-i drept, burtica actriţei a crescut deja şi e proeminentă, spre încântarea fanilor care au aşteptat multă vreme aceastp veste.

Noi nu putem spune decât că ne bucurăm că actriţa are parte de această experienţă unică şi că o prinde de minune burtica!

foto: captură DailyMail. Mai multem fotografii aici.

Modifică Setările