News

Ce cadou îi poţi face unui coleg nou de muncă

Ce cadou îi poţi face unui coleg nou de muncă

Când vine vorba despre alegerea unui cadou pentru un prieten apropiat sau pentru un membru al familiei, efortul este unul foarte mic, având în vedere că ştii deja care sunt preferinţele persoanei respective. 

 

Totuşi, atunci când trebuie să alegi un cadou pentru un coleg de muncă proaspăt venit în firmă, pe care îl cunoşti de doar câteva zile, această activitate pare a fi o misiune imposibilă. Deoarece hobbyurile şi activităţile sale preferate îţi sunt încă necunoscute, va trebui să te orientezi spre un cadou neutru, cu care nu ai putea să dai greş. 

 

Pentru a-ţi surprinde plăcut noul coleg şi pentru a-i oferi un cadou care să-i aducă zâmbetul pe buze, îţi oferim câteva idei de daruri perfecte pentru noul venit în firmă: 

 

Produse de îngrijire personală sau cosmetice

 

Pentru că toată lumea foloseşte produse de îngrijire personală, un astfel de cadou va fi unul binevenit şi foarte util pentru persoana care îl primeşte. Când te orientezi spre această categorie, ai o multitudine de opţiuni şi poţi alege orice produs de uz general pe care îl consideri oportun. 

 

Dacă noua ta colegă este fată, îi poţi face cadou şi un produs cosmetic sau unul de îngrijire a pielii. Poţi alege un produs inovativ, precum o crema de fata bio, ideală pentru îngrijirea oricărui tip de ten. Deşi este un cadou simplu, cu siguranţă îşi va găsi utilitatea în mâinile celei care îl primeşte. 

 

Un ceas

 

Un ceas reprezintă cadoul ideal la orice ocazie şi orice persoană care primeşte un astfel de cadou se va arăta încântată de ideea ta. Totuşi, alegerea ceasului reprezintă o muncă în sine, în care va trebui să-ţi pui la treabă creativitatea şi abilităţile de detectiv. 

 

După primul contact cu noul coleg, încearcă să intuieşti stilul acestuia şi să-ţi dai seama ce model de ceas i-ar fi pe plac. În cazul în care informaţiile colectate nu sunt suficiente pentru a alegerea ceasului potrivit, poţi opta pentru un model clasic sau pentru unul fără prea multe elemente ornamentale. 

 

Un accesoriu util la birou 

 

Dacă vrei să-i oferi colegului tău un obiect care să-i fie util la birou, poţi opta pentru un accesoriu precum un stilou, un mousepad, o pereche de căşti sau o cană. Cu un astfel de cadou, îi vei oferi noului membru al echipei un obiect care îi va fi util la serviciu. 

 

Atunci când faci alegerea accesoriului, încearcă să arunci o privire la biroul de lucru al colegului şi să observi care sunt obiectele pe care le posedă deja, pentru a-i oferi un obiect diferit de cele pe care le are deja şi care i-ar putea servi pe parcursul activităţii sale. 

Un cadou haios

 

Nimic nu spune „Bine ai venit!” mai bine decât un cadou amuzant, care va aduce zâmbetul pe feţele tuturor colegilor aflaţi la birou, dar şi pe a noului membru al echipei. Aici ai foarte multe opţiuni din care poţi alege, optează fie pentru o figurină amuzantă, fie pentru o cană cu un mesaj haios sau o puşculiţă cu o formă caraghioasă.

 

Caută cu atenţie cadoul potrivit şi încearcă, pe cât posibil, să alegi un obiect care să respecte limitele relaţiei dintre voi, având în vedere că persoana căreia îi oferi cadoul este una pe care o cunoşti de doar câteva zile. 

 

Pune-ţi creativitatea la treabă şi alege un cadou unic pentru proaspătul tău coleg, unul care să-l încânte şi să-i confirme că a făcut alegerea potrivită atunci când s-a alăturat echipei voastre. 

 

Sursa Foto: Shutterstock 

 
Modifică Setările