Vedete

Ce cadou superb a primit Adelina Pestriţu din partea lui Virgil Şteblea de ziua ei! Vedeta a împlinit 34 de ani

Ce cadou superb a primit Adelina Pestriţu din partea lui Virgil Şteblea de ziua ei! Vedeta a împlinit 34 de ani camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

O zi specială pentru Adelina Pestriţu! 2 februarie este ziua sa de naştere! Vedeta a fost plăcut surprinsă de mesajele şi cadourile prietenilor, dar, mai ales, de soţul ei, de Virgil Şteblea!

Adelina Pestriţu şi-a sărbătorit ziua de naştere! Frumoasa vedeta a fost surprinsă chiar de la miezul nopţii cu o mulţime de urări, o mulţime de mesaje, de buchete de flori, de cadouri. Le-a mulţumit tuturor, făcându-le fanilor ei o imensă surpriză: a lansat o nouă colecţie de haine -  Purple 34 Collection care e disponibilă pe site-ul său byeda.ro.

"Cu ocazia zilei mele de nastere vreau sa va fac cinste cu o colectie speciala “𝘗𝘜𝘙𝘗𝘓𝘌 34 𝘊𝘖𝘓𝘓𝘌𝘊𝘛𝘐𝘖𝘕” pe care o gasiti pe site-ul meu 👉🏽 www.byeda.ro. Am gandit pentru voi piese in culoarea anului, care dupa cum stiti, de ceva vreme a devenit preferata mea.

Imbratisez cu drag aceasta frumoasa varsta pentru ca ma regaseste implinita pe toate planurile si sunt recunoscatoare pentru tot ce am. 🙏🏻 Va multumesc pentru fiecare moment petrecut impreuna si pentru frumoasa relatie de prietenie pe care am reusit s-o legam in toti acesti ani"

La 34 de ani, Adelina Pestriţu a primit cele mai frumoase urări din partea soţului. Virgil Şteblea şi-a declarat dragostea şi a impresionat-o cu un buchet uriaş de flori, în nuanţe de galben. Acesta nu a fost singurul cadou, vedeta a primit şi ceva...preţios! Virgil i-a făcut cadou o brăţară superbă cu diamante, foarte finuţă şi foarte modernă. Ea s-a bucurat enorm, iar pe Instagram a scris: "Diamantele şi iubirea sunt pentru totdeauna"

Priviţi bijuteria superbă a Adelinei Pestriţu în galeria foto!

Se întoarce sau nu în televiziune? Adelina Pestriţu face primele declaraţii: "Am primit multe oferte"

Pe Adelina Pestriţu o admirăm zi de zi pe reţelele de socializare, chiar dacă acum ceva timp a trecut printr-un impas, acum are zâmbetul pe buze. Toate merg ca pe roate pentru vedetă! Oare o să o revedem curând şi la TV, într-un proiect de televiziune în rolul de prezentatoare?

"Mi-e dor de televiziune şi m-aş întoarce oricând, însă nu în orice proiect. Aş alege din nou televiziunea doar dacă ar fi vorba despre un proiect care să-mi aducă satisfacţii la fel de mari ca munca în online. Mi-ar plăcea să merg de drag la muncă, aşa cum o fac zilnic în business- ul meu şi să ştiu că sunt implicată într- un proiect care are o eticheta pozitivă. De când am dat televiziunea pe activitatea online am primit multe oferte să revin, însă nu m-am putut sincroniza cu propunerile, pentru că fie îmi ocupau prea mult timp şi mă distrăgeau de la online, fie nu erau formate care să mă reprezinte."

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările