Lifestyle

Ce copil frumos are Petre Roman! Cum arată acum Petrus

Ce copil frumos are Petre Roman! Cum arată acum Petrus camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Au trăit o dragoste interzisă, dar astăzi sunt mai fericiţi ca oricând alături de minunea din viaţa lor. Fiul lui Petre Roman şi al Silviei Chifiruc are look de manechin şi e un copil de toată isprava.

“Îmi cunosc bine copilul, pe Petrus. Este un copil care reacţionează şi gândeşte frumos. E aşezat temeinic în ce gândeşte şi, câteodată, are şi mult umor. Aşadar, mă aştept la lucruri bune”, spunea Petre Roman despre cel care l-a făcut să încerce din nou rolul de părinte.

Pere Roman şi fiul lui au o relaţie specială, înoată împreună şi merg deseori pe munte. 

De cealaltă parte, Silvia Chifiruc şi-ar dori să repete experienţa şi să redevină din nou mamă.

“Este un dar care nu se compară cu nimic. Când se întâmplă o aşa minune se întâmplă pentru că Dumnezeu vrea. Nu am căutat niciodată să fac tratament, nici nu am avut probleme.

Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza” , a spus Silvia pentru click.ro.

Familia Roman va putea fi văzută duminică în emisiunea lui Fuego.

 

Modifică Setările