Vedete

Ce crede Andreea Bănică despre vaccinare. Şi-a vaccinat sau nu copiii?

Ce crede Andreea Bănică despre vaccinare. Şi-a vaccinat sau nu copiii?

Andreea Banică (41 de ani), mamă a doi copii, Sofia şi Noah, a readus recent în discuţie problema vaccinării. Ce crede Andreea Bănică despre vaccinare şi dacă şi-a vaccinat sau nu copiii, am aflat de pe blogul său.  

Astfel, în jurul datei de 12 noiembrie, când este marcată Ziua Mondială a Pneumoniei, Andreea a ţinut să scrie că este îngrozită că unii sugari şi copii mici nu au făcut vaccinul pneumococic. „Nici nu vreau să îmi imaginez şi nici celui mai rău om de pe pământ nu i-aş dori să îi treacă copilul prin aşa ceva“, a notat vedeta în spaţiul virtual.

„Eu mă bazez mult pe părerea medicului. Avem un medic de familie în vârstă, cu multă experienţă, în care ne-am pus toată încrederea. Şi Noah şi Sofia şi-au făcut toate vaccinurile obligatorii şi opţionale, fără să aibă vreo reacţie sau vreo problemă“, a continuat Andreea, întărind ideea legată de beneficiile oferite de vaccinuri.

Pe de altă parte, cântăreaţa mărturiseşte că a observat şi ea că microbii au devenit tot mai rezistenţi şi dificil de tratat cu antibiotic. Noah, băieţelul de aproape 3 ani, a trecut deja prin răceli mai uşoare, dar şi mai serioase.

Citeşte mai multe aici!

Modifică Setările