News

Ce crede Ben Affleck despre iubita sa, Jennifer Lopez. Primele declaraţii publice ale actorului de când formează iarăşi un cuplu

Ce crede Ben Affleck despre iubita sa, Jennifer Lopez. Primele declaraţii publice ale actorului de când formează iarăşi un cuplu camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

Ben Affleck este cunoscut pentru discreţia sa şi pentru preferinţa de a sta în spatele camerelor de vederi, atunci când nu filmează.

Ţine mult la viaţa publică însă, din păcate pentru el, de orice poate beneficia, mai puţin de discreţie, când vine vorba de relaţia cu J Lo. Fiindcă ea este un magnet pentru presă şi paparazzi, iar cât timp este partenerul divei, trebuie să se obişnuiască.

De curând, au avut prima apariţie oficială de când formează iarăşi un cuplu, la Festivalul de Film de la Veneţia. Cum îşi descrie actorul marea împăcare după 17 ani de vieţi separate, iată primele sale declaraţii de când formează iarăşi un cuplu.

Ben Affleck, în vârstă de 43 de ani şi câştigător al unui premiu Oscar a acordat Adweek primul interviu în calitate de iubit al artistei şi a fost publicat duminică. Iată ce spune actorul despre perioada pe care o trăieşte: ”Sunt uluit de ce efect are Jennifer asupra lumii ăsteia. Eu, ca artist, cel mult pot face un film care mişcă lumea. Însă Jennifer a inspirat un număr impresionant de oameni, mai ales pe americani, le-a insuflat valori şi credinţe. E un efect pe care nu mulţi îl au de-a lungul istoriei, eu nu am cunoscut şi de aceea o contemplu, îi sunt alături cu admiraţie şi respect.”

Affleck nu s-a oprit din laude la adresa iubitei sale de origini portoricane: ”Femei de culoare o abordează şi îi spun că ea este un model că se poate reuşi, că poţi fi puternic indiferent de culoare şi origini, că te poţi impune.”

Potrivit Adweek, Lopez în vârstă de 52 de ani se ocupă de un proiect filantropic, care se numeşte Limitless Labs, în parteneriat cu  Goldman Sachs şi programul de susţinere a 10.000 de afaceri mici în programul dedicat antreprenorilor de origine latină.

Nici Jennifer nu se lasă mai prejos. Şi ea are doar cuvinte de laudă pentru iubitul său. După spectaculoasa apariţie împreună la Veneţia, J Lo a scris pe Instagram: ”Cât de bine a fost! Vă recomand filmul (Last Duel, primul scenariu scris împreună de Ben şi prietenul său bun Matt Damon). Este fabulos, actorii şi întreaga echipă sunt fantastici!”

Lopez şi Affleck şi-au reluat relaţia de iubire în luna aprilie, la scurt timp după ce diva s-a despărţit de logodnicul Alex Rodriguez. Cuplul Bennifer a mai fost împreună o dată, s-au logodit în 2002, în 2004 s-au despărţit şi se pare că abia acum au înţeles că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

Povestea lor actuală este una frumoasă şi relaxată, în care au integrat şi copiii, mari de acum, iar zvonurile spun că sunt în căutare de o casă mare, pentru a locui împreună cu toţii.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările