Lifestyle

Ce crede Lavinia Pârva despre copiii lui Bănică. Artista nu se ascunde în spatele vorbelor

Ce crede Lavinia Pârva despre copiii lui Bănică. Artista nu se ascunde în spatele vorbelor

Lavinia Pârva pare făcută pentru rolul de mamă. Artista s-a dedicat total creşterii micuţului Alexandru. Ba mai mult, are convingerea că fraţii lui mai mari  îi sunt exemplu.

“Sunt obosită, dar fericită.  Am vrut să fiu mamă cu normă întreagă pentru copilul meu”, spune Lavinia Pârva. „Alexandru semănă cu Ştefan când era mic. E blon. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai şi cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ştefan e mai exigent şi mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a povestit Lavinia la Prima TV.

Artista a ales să no apeleze la o bonă pentru cel mic. „Mama mea stă cu mine în perioada asta. Noi stăm la curte, a fost mai uşor pentru noi, pe pandemie. Şi tata vine foarte des pe la noi. Am vrut ca fiul meu să crească cu bunicii, nu să am o bonă, vreau să stea mama cu el dacă eu nu pot”, a mai spus Lavinia. „Cu fraţii lui mai mari se înţelege foarte bine. E o diferenţă de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt nişte copii foarte reuşiţi, talentaţi. Ăsta mic are de la cine învăţa”, a adăugat soţia lui Ştefan Bănică Jr.

 

Modifică Setările