Gossip

Ce cuplu celebru a anulat logodna?

de admin

Ce cuplu celebru a anulat logodna?

După 10 luni de logodnă şi speculaţii că lucrurile mergeau tot mai prost de prin vară, iată că surse anunţă ruptura unui cuplu la Hollywood, care nu va mai ajunge astfel la altar.

Este vorba despre fosta nevastă a lui Sean Penn şi mama copiilor acestuia, actriţa Robin Wright, şi logodnicul ei mai tânăr decât ea cu 14 ani.

Blonda din faimosul serial “House of Cards” şi actorul Ben Fosters-ar fi certat tot mai des din timpul verii din cauza programelor. “A fost prinsă de logodna lor, Crăciunul trecut, dar apoi programele lor de muncă au luat-o razna şi a realizat că nu e chiar cea mai bună decizie”, relatează o sursă pentru “Closer Weekly”. În timp ce Robin (48) lucrează în Baltimore, unde filmează pentru serial, şi copiii săi – Dylan Frances (23) şi Hooper Jack (21), Ben performa în Londra, în piesa “Un tramvai numit dorinţă”.

Şi diferenţa puternică de vârstă între cei doi a fost un factor decisiv la anularea logodnei. “El era prea imatur, nu putea Robin să se împace cu asta”.

Cei doi s-au cunoscut în 2011, în timpul filmărilor pentru “Rampart” şi s-au logodit anul trecut, în preajma sărbătorilor.

FOTO GETTY

Modifică Setările