News

Ce despărţire usturătoare! Cât îl costă divorţul pe Larry King

Ce despărţire usturătoare! Cât îl costă divorţul pe Larry King

Legendarul om de televiziune trece, la 86 de ani, prin furcile caudine ale unei despărţiri usturătoare pentru conturile lui.

Anul trecut, în luna august, Larry King şi-a şocat fanii anunţându-şi divorţul de Shawn Southwick, după ce, cu doar câteva luni înainte, îşi lăudase într-un interviu consoarta mai tânără cu 26 de ani, descriind-o drept o soţie frumoa­să, care îl susţine din toate punctele de vedere. Mai bine de un an mai târziu, îi regăsim pe cei doi în mijlocul unei aprige bătălii pentru averea lui de 150 de milioane de dolari. Dar înainte de a cădea în clişeul soţiei mai tinere care vrea să pună gheara pe averea soţului bătrân, nu tre­buie să uităm că respectabilul om de televiziu­ne se află la... a şaptea soţie şi al optulea mariaj (Larry s-a recăsătorit cu una dintre neveste). Iar apropiaţii spun că este îngrozitor de dificil, 􀂣ncăpăţnat şi obsedat de control. Motiv pen­tru care nici nu şi-a dorit ca Shawn să şi con­tinue propria carieră în televiziune. Aşa se face că, după propriile ei spuse, în 1997 a abandonat jobul, pentru a se dedica familiei, aducând pe lume doi copii: pe Chance (21) şi Cannon (20). Este explicaţia pentru care Shawn se declară acum dependentă financiar de Larry, cerând o pensie alimentară de 33.000 de dolari pe lună.

De partea cealaltă, însă, cei care susţin tabăra lui Larry spun că, într-adevăr, diferenţa de vârstă se simţea între ei şi că, dacă el devenea adesea gelos, o făcea cu motiv. Bunăoară, în 2010, King şi-a dorit prima dată divorţul, după ce au început să circule zvonuri că Shawn îl nşela cu ni­meni altul decât cu antre­norul de baseball al unuia dintre fiii lor. La vremea re­spectivă, antrenorul în cauză a pus paie pe foc, confirmând zvonul. Dar Shawn a negat vehement şi, cu chiu cu vai, cei doi şi-au continuat mariajul. Dar iţele s-au încurcat atunci când apărătorii doamnei King au spus că el ar fi înşelat primul - şi nu cu oricine, ci chiar cu sora nevestei, Shannon, motiv pen­tru care Shawn s-ar fi răzbunat cu antrenorul. Punem pariu că nu aţi fi bănuit un asemenea tablou marital în spatele figurii lui de bunic sa­vant, pe alocuri posac, cu bretelele lui faimoa­se, despre care cârcotaşii spun că sunt tocmai pentru a-i ţine pantalonii pe el, Larry fiind, în fapt, un afemeiat.

Dacă ar fi să nu dăm crezare diverselor sur­se şi să-i ascultăm chiar pe ei, pare limpede că au ceva de ascuns. Pentru că, pe de o parte, Larry oferă ca explicaţii pentru divorţ argu­mente puerile, cum ar fi că el e ateu, iar ea e de religie mormonă. Şi că la 40 de ani poţi trece mai uşor peste certuri, pe când la 86, vrei cu adevărat să fii fericit! De cealaltă parte, Shawn spune că nu a avut habar că el vrea să divorţeze şi că vestea a uluit-o. Ceea ce este, însă,, ulu­itor pentru public este că doi oameni care au fost căsătoriţi vreme de 22 de ani nu au găsit măcar o cale mai liniştită de a se despărţi şi s-au angrenat într-o bătălie pentru bani, chiar şi după dureroasele pierderi suferite de Larry. Doi dintre copiii lui din mariajele anterioare s-au stins din viaţă vara aceasta la diferenţă de doar o lună - fiul Andy (65) în urma unui infarct, şi fiica Chais (52), din cauza cancerului la plămâni. Pierderi care ne-am fi aşteptat să-i reapropie cât de cât pe Shawn şi Larry.

 

Modifică Setările