News

Ce dezvăluiri face J.Lo în autobiografia ei?

de admin

Ce dezvăluiri face J.Lo în autobiografia ei?

Artista tocmai şi-a lansat volumul "True Love", cu o zi înainte ca Marc Anthony să-şi anunţe logodna cu iubita lui de 26 de ani, Shannon De Lima. Şi, culmea, cartea e plină de detalii referitoarea la relaţia lui J.Lo cu Marc...

Vedeta îşi aminteşte în paginile cărţii cum Marc i-a spus: "Într-o zi vei fi soţia mea!". Ceea ce s-a şi întâmplat după şase ani. Divorţul a aruncat-o, însă, în suferinţă, Jennifer povestind că a urmărit pelicula cu Jack Nicholson şi Diane Keaton, "Something's Gotta Give", de nu mai puţin de zece ori - ca parte din terapia post-divorţ. "Îi mulţumesc lui Dumnezeu că există un om ca Nancy Meyers - scenarista şi regizoarea filmului - fiindcă viziunea ei m-a ajutat să trec peste nişte nopţi cumplit de grele."

Cel mai mare ajutor, însă, Jennifer l-a primit chiar de la gemenii ei, Max şi Emme, cărora le-a şi dedicat cartea. "Practic ei m-au învăţat ce înseamnă dragostea adevărată, datorită lor am simţit iubirea necondiţionată. Ei m-au salvat", spune Lopez. O altă confesiune interesantă este aceea că în 2001, artista a fost la un mediu din Toronto (seafla acolo la filmările peliculei "Angel Eyes") pentru a-i prezice viitorul. "Îţi zic eu că după acest turneu ţi se va schimba viaţa. Totul legat de tine se va schimba. M-am uitat la el şi avea lacrimi în ochi. A fost o experienţă atât de intensă, de neaşteptată, de ciudată", scrie Lopez.

Foto: WENN