News

Cu ce dietă slăbeşte Monica Anghel?

Cu ce dietă slăbeşte Monica Anghel?

Noua jurată de la „Te cunosc de undeva“ a reuşit să slăbească 8 kilograme de la începutul anului şi până acum. Iată ce regim a dat roade, dar şi ce diete au avut efecte adverse, la un moment dat.

Invitată în studioul Adevărul TV, Monica Anghel a dezvăluit secretul prin care a reuşit să scape de câteva kilograme în plus: „Am slăbit 8 kg din ianuarie şi până acum. Am ţinut la un moment dat un regim disociat. E adevărat, am slăbit, dar îmi căzuse părul şi am renunţat. Regimurile drastice nu dau randament decât pe moment“.

Acum, pentru că este şi mamă, este mult mai atentă la sănătatea ei, aşa că a găsit o metodă corectă şi deloc riscantă de a slăbi:

„Fac sport, în special echitaţie. În general, mănânc rondele de orez expandat, câte un baton de slăbit, fructe, salate. Am renunţat la pui şi la peşte pentru că nu-mi plac, consum doar vită la grătar cu salate. Seara, câteodată mănânc, câteodată nu, depinde la ce oră ajung acasă. Mănânc mozzarela cu o roşie, ardei gras, un iaurt degresat“, a mai spus ea.

Foto: pagina personală

Modifică Setările