News

De ce divorţează Patrick Dempsey?

de admin

Faimosul McDreamy, din serialul "Anatomia lui Grey" divorţează, după un mariaj care a durat nu mai puţin de 15 ani, din care s-au născut trei copii. Iată care sunt motivele şi ce spun documentele depuse la tribunal

Dintre cei doi, a fost soţia lui, Jillian Fink, cea care a vrut să pună punct căsniciei, depunând pe 21 ianuarie actele de divorţ, în care invocă diferenţele ireconciliabile şi solicită pensie alimentară şi custodia comună a celor trei copii pe care îi are cu Patrick Dempsey: Tallulah Fife (12), Sullivan Patrick şi Darby Galen (7). Două zile mai târziu, cei doi au dat un comunicat oficial, prin care şi-au anunţat despărţirea.

Jillian cere acum ca Patrick să îl plătească şi pe avocatul ei... Să fie cumva acesta comportamentul unei soţii înşelate? De notat că Jillian este destul de lacomă şi în privinţa partajului, solicitând proprietăţi care nu intrau pe lista bunurilor comune. Patrick are o avere estimată la 40 de milioane de dolari, iar ea profită astfel de faptul că nu au semnat un contract prenupţial.

Revenind la infidelitate... Deocamdată nu s-a aflat nimic despre o astfel de vinovăţia a unuia dintre soţi. Iar motivul divorţului despre care se discută până acum ar fi unul cu totul neaşteptat: Jillian nu mai suporta tensiunea de-a trăi cu un actor pasionat la maximumu de cursele de viteză. De altfel, Jillian a depus actele chiar când Patrick era plecat din oraş la o cursă în Daytona. Hobby-ul lui îl ţine adesea departe de copii şi îi pune viaţa în pericol, astfel că Jillian i-ar fi cerut de mai multe ori să renunţe. Dar în zadar. "Jillian se plângea adesea prietenilor că soţul ei nu ajunge la serbările copiilor", a dezvăluit o sursă din anturajul lor. Iar la asta se adaugă şi programul de filmări pentru serialul "Anatomia lui Grey", la care Patrick e prins adesea câte 15 ore pe zi.

Foto : WENN

Modifică Setările