Vedete

Ce domnişoară splendidă a devenit Irina Columbeanu! E copia blondă a mamei sale

de admin

Ce domnişoară splendidă a devenit Irina Columbeanu! E copia blondă a mamei sale camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Fetiţa Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu a crescut şi se transformă într-o adolescentă răpitoare.

Îmbrăcată elegant şi cu un aer distins, Irina Columbeanu pare acum desprinsă din albumul cu fotografii al mamei sale, doar că are părul blond. La fel de longilină, cu pletele lungi şi copiind gesturile mamei sale, aceasta a pozat în prima ei ipostază matură, cu ocazia unei petreceri pe care americanii o denumesc Homecoming Danse.

Un eveniment cu dress-code de seară, pentru care Irina s-a pregătit în detaliu şi, cu siguranţă, cu mari emoţii.

Văzând-o în rochia albă tip furou, cu sandale de seară, clutch şi bijuterii preţioase, vedem cum Irina (14) începe să-şi ia "La revedere!" de la copilărie, deşi păstrează totuşi candoarea fetiţei pe care o ştiam până acum. Şi, oricum, ştim prea bine că mama sa, Monica Gabor, este adepta naturaleţei, aşa că nu o vom vedea prea curând pe Irina machiată.

Fotografiile au fost realizate la etajul vilei lui Mr. Pink din Malibu, chiar lângă treptele ce coboară spre living, semn că Monica Gabor şi fiica sa continuă să aibă o viaţă fericită acolo, în ciuda speculaţiilor din presă. 

Aceasta este o primă postare a fiicei lui Irinel Columbeanu după mult timp, fapt care i-a făcut pe fani să-i comenteze: "Trăieşte, măi!", "Doamne, cât de frumoasă eşti!", "Superbăăă", "Real princess", "Tu mi-ai făcut copilăria mai frumoasă". La rândul său, sora mamei sale, Ramona Gabor, a complimentat-o: "Superba mea nepoată ❤️ Ai arătat incredibil!".

Comentarii

Modifică Setările