Vedete

Ce dulce e băieţelul Roxanei Blagu! "Bebe Sasha este Andrei în miniatură"

Ce dulce e băieţelul Roxanei Blagu!  "Bebe Sasha este Andrei în miniatură" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Babe Sasha are două luni şi e bucuria familiei. Băieţelul seamănă perfect cu Andrei, tatăl lui, şi are o relaţie specială cu cea care i-a dat viaţă. Roxana Blagu a încercat să îi impună micuţului programul ei din timpul sarcinii, asta pentru a creşte sănătos şi armonios.

“Babe Sasha şi mami au cele mai frumoase momente împreună!  Perioada de graviduţă a fost una specială, am avut un program special, de la alimentaţie până la starea mea fizică şi psihică. În orice situaţie, la 22:30 eram în pat, la 4:00 dimineaţa mă trezeam pentru a merge la toaletă şi la maxim 7:30 eram în picioare. Fix acest program îl are şi Sasha! Toată sarcina am râs, bine sunt şi norocoasă cu un soţ super funny.  Aşa este şi Sasha, un zâmbăreţ... Mi-am dorit mult să semene cu tati şi după cum aţi văzut bebe Sasha este Andrei în miniatură.

Aşa că, dragile mele graviduţe, perioada aceasta este foarte importanta pentru bebe, dar şi pentru voi, stresul nu trebuie să existe, nopţi pierdute la fel. Bucuraţi-vă cât puteţi pentru că sunt doar 9 luni”, mărturiseşte Roxana.

 

Modifică Setările