Gossip

Ce era cât pe-aci să-i strice nunta Jessicăi Simpson?

de admin

Şi-a dorit o nuntă perfectă cu Eric Johnson, dar, potrivit zvonurilor din culise, părinţii ei divorţaţi, Joe şi Tina Simpson, au fost la un pas de a-i strica tabloul mult visat. Ce s-a întâmplat la evenimentul desfăşurat în Santa Barbara?

Sursele citate de revista americană "Star" susţin că Joe şi Tina ar fi provocat o scenă la ferma San Ysidro din Santa Barbara. "Jessica şi-a avertizat părinţii că vor trebui să facă în aşa fel, încât să se înţeleagă la nunta ei, pentru a nu crea momente jenante. Dar Tina le-a spus prietenilor că e furioasă fiindcă Jess l-a preferat pe Joe ca să se ocupe de organizarea nunţii (n.r. un eveniment întins pe 3 zile, incluzând un party de ziua naţională a SUA). Atunci Jessica a pus piciorul în prag şi i-a spus mamei că e nunta sa şi e cazul să înceteze să se plângă", spune sursa citată.

În final, cei doi s-au înţeles de dragul fiicei lor care şi-a văzut visul cu ochii - lăsând în urmă o poveste urâtă care a ţinut prima pagină a ziarelor. Tina a depus actele de divorţ în septembrie 2012, prilej cu care s-a iscat un adevărat scandal în jurul bârfelor că Joe ar fi homosexual. Tatăl Jessicăi a negat toate aceste acuzaţii, numindu-le ridicole şi neadevărate.

Foto: WENN