News

Cu ce exerciţii se menţine în formă Andreea Marin?

Cu ce exerciţii se menţine în formă Andreea Marin?

Nu doar curele de detoxifiere şi regimul alimentar vegetarian au ajutat-o să revină la silueta de odinioară. Pe lângă orele petrecute la sala de fitness şi masajele de la salon, vedeta a descoperit la 40 de ani exerciţiile ideale.

Silueta subţire cu efort se ţine, iar în cazul Andreei Marin are efect doar dacă combină dieta raw-vegan cu exerciţiile fizice. Însă, abia la 40 de ani poate spune că a descoperit sportul ideal pentru un corp armonios.

„Antrenamentele de pilates pe care le-am descoperit la aproape 40 de ani mi-au arătat cât de mult greşeam atunci când făceam anumite mişcări în trecut, fie în încălzirile de pe terenul de handbal, fie la orele de fitness sau pur şi simplu în viaţă de zi cu zi. O mişcare făcută în grabă crezând că rapiditatea e cheia succesului, corpul care nu respectă poziţia menită a face mişcarea până la capăt şi eficientă, respiraţia incompletă sau incorectă în raport cu mişcarea, toate acestea sunt piedici pentru a obţine rezultatele asteptate“, a scris Andreea Marin pe pagina ei de socializare.

„Am început ziua cu sucul meu energizant şi hrănitor ce conţine ananas, fructe de pădure, portocală, ghimbir şi psyllium. Ştiind ingredientele, îl puteţi face singuri la voi acasă, înlocuind eventual un fruct cu un altul potrivit în combinaţie şi pe placul vostru“, le-a amintit ea fanilor cât de important e să-ţi începi ziua cu un smoothie sănătos.

Foto: pagina personală