News

Ce făcea Selena Gomez când Justin Bieber îşi cerea în căsătorie iubita? Filmuleţul face înconjurul internetului!

Ce făcea Selena Gomez când Justin Bieber îşi cerea în căsătorie iubita? Filmuleţul face înconjurul internetului!

Justin Bieber şi Selena Gomez s-au iubit timp de mai mulţi ani, iar presa internaţională specula că aceştia vor rămâne împreună pentru totdeauna. Relaţia lor a început în anul 2009 şi nu a fost lipsită de momente grele. Ei s-au despărţit de mai multe ori, însă în primăvara acestui an s-au împăcat, iar toată lumea credea că Justin îi va da inelul Selenei.

Surpriza a venit însă la doar câteva săptămâni după ce se împăcaseră: Selena Gomez a decis să se despartă de Justin Bieber, deoarece mama ei nu are încredere în artist. După separare, Bieber a început o nouă relaţie cu o altă fostă iubită: Hailey Baldwin. Se pare că dragostea dintre ei este foarte mare, iar cântăreţul şi-a cerut partenera în căsătorie, oferindu-i un inel în valoare de 2 milioane de dolari.

În timp ce Justin şi Hailey se aflau în vacanţă în Bahamas şi erau cu gândul la viitorul lor şi la nuntă, Selena Gomez, cea despre care toată lumea credea că este, de fapt, sufletul pereche al artistului, se afla în New York. Un filmuleţ cu Selena în timp ce se relaxa pe un yacht face acum înconjurul internetului, deoarece filmarea ar fi fost făcută în timp ce Justin o cerea în căsătorie pe Hailey.

Modifică Setările