News

Ce familie fericită! Bradley Cooper şi Irina Shayk, la plimbare cu micuţa Lea

Ce familie fericită! Bradley Cooper şi Irina Shayk, la plimbare cu micuţa Lea

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY ** Moorpark, CA - *EXCLUSIVE* - New dad Bradley Cooper, his fiancee Irina Shayk and their baby girl Lea, along with the family dog, were spotted having a family fun day at Underwood Family Farms. Enjoying a moment out in the hot sun, the Wedding Crashers star wore brown shorts, a navy blue shirt and high top Nike sneakers. **SHOT ON 10/15/17** Pictured: Bradley Cooper, Irina Shayk, Lea De Seine Shayk Cooper BACKGRID USA 20 OCTOBER 2017 BYLINE MUST READ: WAGO / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Ei au devenit părinţi pentru prima dată în urmă cu şapte luni, iar acum se bucură de momente frumoase împreună, ca o familie fericită. Irina Shayk şi Bradley Cooper au fost surprinşi la plimbare cu micuţa Lea, la sfârşitul săptămânii, prin Santa Monica Farmers 'Market. Şi nu au fost doar ei trei, ci i-a însoţit şi căţelul familiei.

Supermodelul în vârstă de 31 de ani şi logodnicul său au ieşit să se relaxeze şi, în timp ce Bradley o ţinea pe fiica sa întru-un port bebe, Irina plimba patrupedul familiei în lesă. Cei doi părinţi au ales să se îmbrace casual, în haine lejere, dar cool. În timp ce Irina a purtat un top negru, pantaloni scurţi, o cămaşă prinsă în talie şi o pereche de bocanci negri, accesorizată cu ochelari de soare şi cu un rucsac la spate, Bradley a purtat pantaloni trei sferturi, un tricou bleumarin, pantofi sport alb şi ochelari de soare la ochi. Amândoi păreau că se bucură de o zi însorită, departe de platourile de filmare şi de podiumurile de modă.

Cele două staruri au devenit împlinite pe 21 martie când primul lor copil a venit pe lume. De atunci, Irina a revenit la muncă şi îşi împarte timpul între Los Angeles şi West Village, Manhattan, aşa că o ieşire în familie este cu atât mai frumoasă cu cât modelul şi actorul au un programul destul de încărcat, ceea ce nu le permite să se întâlnească prea des.

Foto: Hepta

Modifică Setările