News

Ce familie frumoasă are Ionuţ Gojman! Iată ce fericit era concurentul de la „Insula iubirii“ alături de părinţii lui şi de Mirela

Ce familie frumoasă are Ionuţ Gojman! Iată ce fericit era concurentul de la „Insula iubirii“ alături de părinţii lui şi de Mirela camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Cel mai recent sezon al emisiunii „Insula iubirii“, difuzat în toamna anului 2018, a venit cu multe surprize pentru fanii emisiunii, iar unii concurenţi au ajuns să fie puşi la zid atât de telespectatori, cât şi de alţi concurenţi şi de ispite.

Poate cel mai urât, dar în acelaşi timp şi cel mai iubit dintre concurenţi a fost Ionuţ Gojman, care a reuşit să-şi facă mulţi lui fani, dar şi destui duşmani. Datorită notorietăţii acumulate pe parcursul show-ului de la Antena 1, fostul iubit al Mirelei şi-a văzut visul împlinit şi a ajuns ispită în viitorul sezon „Insula iubirii“, care va fi difuzat în acest an.

Chiar dacă el este acum cunoscut de o ţară întreagă, puţini ştiu cum arată familia lui Ionuţ Gojman. Fostul concurent de la „Insula iubirii“ a postat destul de des fotografii cu părinţii lui pe reţelele de socializare, cea mai recentă astfel de poză fiind făcută publică în luna decembrie a anului trecut. În imagine, el apare alături de părinţii lui, Virginia şi Ştefan, dar şi de sora lui şi de soţul acesteia, Alina Andreea şi Andrei Ionuţ.

Mai multe fotografii cu părinţii lui Ionuţ Gojman pot fi văzute în GALERIA FOTO