News

Ce familie frumoasă are Profesorul din „La casa de papel“! Alvaro Morte are 44 de ani, este căsătorit şi are gemeni

Ce familie frumoasă are Profesorul din „La casa de papel“! Alvaro Morte are 44 de ani, este căsătorit şi are gemeni camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Este cunoscut la nivel mondial drept Profesorul din „La casa de papel“, însă puţină lume ştie cine este cu adevărat actorul care îi dă viaţă personajului principal din celebrul serial care a cucerit lumea.

Pe numele real Alvaro Morte, actorul a împlinit în luna februarie 44 de ani, este căsătorit cu designerul Blanca Clemente şi are cu aceasta o pereche de gemeni.

El a jucat în mai multe filme şi seriale realizate în Spania, printre care „Amar es para siempre“, „Lola, la pelicula“, „Mirage“ şi „El Secreto de Punte Viejo“, iar în anul 2012 a fondat, potrivit celor de la facemfilm.ro, compania teatrală „300 Pistolas“ şi a început să regizeze piese de teatru.

Odată cu serialul „La casa de papel“, viaţa spaniolului Alvaro Morte s-a schimbat total, iar acum el va fi confundat cu rolul pe care îl interpretează cel mai bine: Profesorul.

Mai multe fotografii cu Alvaro Morte, profesorul din „La casa de papel“, şi cu familia lui pot fi văzute în GALERIA FOTO