News

Ce familie frumoasă are Robert De Niro (76)! Cum i-au schimbat viaţa cei şase copii şi patru nepoţi?

Ce familie frumoasă are Robert De Niro (76)! Cum i-au schimbat viaţa cei şase copii şi patru nepoţi? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Pe 19 ianuarie, Robert De Niro va primi premiul Screen Actors Guild pentru întreaga sa contribuţie în cinematografie, însă nu realizările profesionale sunt cele mai importante pentru legendarul actor, ci familia. În foarte rarele declaraţii publice pe care le face, De Niro a vorbit despre copiii şi nepoţii lui şi lecţiile de viaţă pe care încearcă să le ofere acestora.

Puţină lume ştie că Robert De Niro are o familie numeroasă, având în vedere că, în ciuda micilor drame petrecute în viaţa sa amoroasă, nu citim niciodată despre ele în tabloidele de pe piaţă. Cu alte cuvinte, actorul reuşeşte să-şi păstreze viaţa personală departe de curiozitatea presei şi a publicului, el refuzând, de ani buni, să ofere interviuri jurnaliştilor.

Actorul, surprins de paparazzi într-o vacanţă de familie, cu fosta soţie şi unul dintre copiii lui

Totuşi, după succesul fenomenal înregistrat cu filmele The Irishman şi Joker, De Niro a acceptat să… mai dea din casă. Astfel, el a declarat că cel mai bun sfat părintesc pe care-l poate da copiilor lui e să nu-şi limiteze în niciun fel aspiraţiile, să-şi îndeplinească visurile cu orice preţ.