Vedete

Ce familie frumoasă are Şerban Copoţ! Au petrecut toţi o vacanţă de neuitat la munte

Ce familie frumoasă are Şerban Copoţ! Au petrecut toţi o vacanţă de neuitat la munte camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Aflat la filmările pentru cel de-al optulea sezon iUmor, prezentatorul show-ului, Şerban Copoţ, povesteşte despre cum şi-a petrecut vacanţa de iarnă în familie.

Prezentatorul iUmor este şi un bun bucătar şi nu ratează nicio ocazie să le arate asta şi apropiaţilor săi, drept pentru care a profitat de momentele din vacanţă pentru a îmbina utilul cu plăcutul:

“În vacanţă am fost la ski la Straja, am făcut om de zăpadă, am stat cu copiii, am gătit. Acolo fiind la hotelul unui prieten, a trebuit să gătesc pentru că m-a luat gura pe dinainte, am făcut nişte cocoşei la tavă în sos de vin. S-a mâncat absolut tot! Mie îmi place să gătesc peşte, carne de pui, de porc, creveţi, nu am un preparat anume. Gătesc excelent când îmi e foarte foame, sunt extrem de creativ, niciodată nu gătesc la fel, nu am o reţetă anume”.

Când începe sezonul 8 iUmor

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac continuă în cel de-al optulea sezon ”iUmor”, care va avea marea premieră sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie. Concurenţii care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediţii se va califica direct în finală!

Modifică Setările