Case Regale

Ce familie frumoasă! Toţi copiii şi nepoţii Regelui Suediei, reuniţi într-un portret nou, de vară

Ce familie frumoasă! Toţi copiii şi nepoţii Regelui Suediei, reuniţi într-un portret nou, de vară camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Familia regală a Suediei este una cât se poate de frumoasă, dar şi numeroasă.

Cea mai bună dovadă în acest sens este o fotografie superbă, de vară, de la reuniunea de familie a suveranilor acestui regat cu copiii şi nepoţii lor. Regele Carl XVI Gustaf, de 75 de ani, şi Regina Silvia, de 77, au fost însoţiţi de cei trei copii ai lor, partenerii acestora şi cei opt nepoţi cu care cei doi se mândresc foarte tare.

Reuniunea de vară a avut loc la Palatul Solliden de pe insula Öland, pe coasta sud-estică a Suediei. Tabloul de familie a fost surprins într-o fotografie superbă, postată pe contul oficial de Instagram al casei regale suedeze, alături de următorul mesaj: “Din nou împreună la Öland! O reuniune mult-aşteptată de către Rege.”

Fiii regelui, Prinţesa Victoria, Prinţul Carl-Philip şi Prinţesa Madeleine apar în această fotografie alături de jumătăţile lor, Prinţul Daniel, superba Prinţesă Sofia şi Christopher O'Neill. În plus, tabloul cu atmosferă rurală este înveselit de cei opt nepoţi ai Regelui Suediei: Prinţesa Victoria are doi copii, iar fraţii ei mai mici, câte trei.

Comentarii

Modifică Setările