News

Ce familie reuşită are Andrea Bocelli! Unul dintre băieţii artistului a apărut într-o campanie publicitară alături de Jennifer Lopez

Ce familie reuşită are Andrea Bocelli! Unul dintre băieţii artistului a apărut într-o campanie publicitară alături de Jennifer Lopez camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Imaginile cu Andrea Bocelli care cântă într-o catedrală goală din Milano au făcut înconjurul lumii. După această prestaţie remarcabilă am dorit să aflăm mai multe despre familia sa.

Artistul de 61 de ani are trei copii cu două soţii, pe Mateo (22 de ani), Amos (25 de ani) şi Virginia (8 ani). Spre deosebire de alte celebrităţi care îşi ţin familia departe de reflectoare, Andrea şi-a introdus deja băieţii în lumea muzicii. Cel mai pasionat de asta este Mateo, care susţine spectacole împreună cu tatăl său şi este recunoscut pentru talentul pe care îl are.

Andrea l-a avut pe Mateo în timp ce era căsătorit cu prima sa soţie, Enrica Cenzatti. Moştenitorul lui Bocelli are trecere în rândul femeilor şi a reuşit să cucerească multe inimi cu frumuseţea sa. Pe lângă muzică îi place să călătorească şi îşi croieşte drum în modeling. El a apărut într-o companie pentru Guess alături de Jennifer Lopez. Diva a mărturisit că tânărul i-a lăsat o impresie extrem de plăcută şi că este un domn ca şi tată său.

Mateo are un frate mai mare, Amos, care a absolvit Institutul de Studii Muzicale „Luigi Boccherini” din Italia.

Ca pianist, Amos a reuşit în ultimii ani să câştige respectul publicului. Şarmantul brunet cântă, de asemenea, împreună cu celebrul său tată şi se ocupă de Fundaţia Andrea Bocelli.

 

Modifică Setările