News

Ce fată frumoasă are Adriana Trandafir! Maria Speranţa a împlinit 21 de ani

Ce fată frumoasă are Adriana Trandafir! Maria Speranţa a împlinit 21 de ani camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

A bifat multe roluri în carieră, dar cel mai mândră e de cei doi urmaşi, Ştefan şi Maria Speranţa, care a împlinit zilele trecute 21 de ani.

“Dintre toate mamele Pământului, m-a ales pe mine! Cel mai fericit copil, viaţa şi sufletul meu... pentru totdeauna. 21. Mulţumesc, Maria Speranţa pentru tot ce m-ai facut să trăiesc alături de tine!”, a fost mesajul postat de marea actriţă pe o reţea de socializare.

Dincolo de tot şi de toate, pentru Adriana Trandafir cele mai mari realizări rămân copiii. ''Ştefan are 28 de ani, e avocat, dar predă şi la Facultatea de drept, îi place cariera asta pedagogică.. Maria Speranţa studiază la Haga, la Business international şi vrea să facă marketing. Nu mi-au urmat paşii, dar sunt copiiii mei, sunt veseli, seriosi, umani, deschişi. Îşi doresc să facă numai lucruri bune şi dacă vor fi cum i-am educat nu am grija lor. Momentele în care ne întalnim sunt foarte rare, dar suntem tot timpul împreună, chiar dacă fizic nu suntem alături”, spunea actriţa pentru OK!

Viaţa Adrianei Trandafir se compune dintr-un şir de sacrificii. “Când spun cel mare sacrificiu mă gândesc că de câte ori au nevoie părinţii nu eşti lângă ei, de câte ori mor nu eşti lângă ei, de câte ori au copiii nevoie de tine nu poţi să îi ţii în braţe, pentru că ai spectacol. Niciodată nu am apucat să îmi serbez ziua, niciodată nu am avut un Revelion sau nu am mers într-un concediu, să zic că nu am nimic de făcut sau astăzi nu fac nimic. Tot timpul avem ceva de învăţat, mă gândesc la studenţi, la cărţile pe care le scriu, la doctorat’’, mărturisea Adriana Trandafir pentru Ok!

 

Modifică Setările