News

Ce fată frumoasă are Eminem! Hailie a avut o viaţă greu încercată

Ce fată frumoasă are Eminem! Hailie a avut o viaţă greu încercată camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A vorbit întotdeauna deschis despre luptele pe care le-a dus dincolo de scenă.  Multe dintre experienţele neplăcute pe care le-a avut au fost redate prin versurile pieselor sale, aşa că succesul său poate avea la bază şi acest fapt. Toţi cei care îi ascultă muzica ştiu că Eminem are o fiică, deoarece este unul dintre cele mai des menţionate personaje din versurile melodiilor sale. Cu toate acestea, Hailie nu a fost expusă ochiului public de-a lungul copilăriei, cel puţin nu ca alţi copii celebri.

Artistul de 47 de ani este tare mândru de fiica sa şi în numeroase interviuri afirmă că Hailie este cea mai mare realizare a vieţii sale, Hailie Jade Scott are astăzi 24 de ani, ceea ce poate fi greu de crezut, în special pentru cei care îşi amintesc de ea ca de o fetiţă blondă. Deşi a crescut înconjurată de scandaluri şi a fost martoră la confruntările dintre tatăl său, Eminem, şi mama, Kim, Hailie nu şi-a pierdut drumul.

Aventura lui Eminem cu mama lui Hailie

Eminem a cunoscut-o pe Kimberly Anne Scott la liceu, pe când avea doar 13 ani. Prietenia lor s-a transformat rapid într-o dragoste mare, iar asta a avut un impact semnificativ asupra carierei sale. Kim s-a mutat la el, cu permisiunea mamei rapperului, Debbie Nelson, şi a devenit rapid un membru al familiei. Relaţia lor s-a deteriorat însă rapid, iar în următorii ani au continuat mai mult să se certe decât să se iubească. Cu toate astea, se împăcau şi îşi continuau viaţa împreună.

La un moment dat, Eminem şi-a făcut o nouă iubită, dar o veste i-a schimbat viaţa pentru totdeauna, Kim era însărcinată.

Cei doi s-au împăcat din nou, dar s-au despărţit la an după naşterea lui Hailie. Kim s-a mutat într-un apartament împreună cu fiica ei, iar Eminem şi-a petrecut următorii ani lucrând pentru ca visul său să devină realitate. A devenit cel mai de succes rapper din istorie.

Prin ce a trecut Hailie în această perioadă, nimeni nu şi-ar fi dorit. Tragediile din familia lor au inclus: dependenţa de substanţe ilegale, o încercare de sinucidere, arestarea, o dublă căsătorie şi divorţul.

Dragostea lui Eminem pentru Hailie

În tot acest timp, Hailie îşi petrecea viaţa între două focuri. Eminem nu a putut fi întotdeauna cu ea, dar a menţionat-o în melodiile pe care le-a scris, care au fost mai mult de 20, încercând să-i demonstreze prin asta că se afla întotdeauna în sufletul lui.

Fiica artistului încearcă astăzi să-şi creeze propriul viitor. Cu o diplomă în psihologie şi peste două milioane de adepţi pe profilul ei de Instagram, Hailie a devenit un influencer de succes şi este recunoscătoare pentru modul în care părinţii ei au susţinut-o.

„Mama şi tatăl meu m-au împins să fiu persoana care sunt şi mi-au oferit tot sprijinul pentru a realiza ceea ce am”, a spus ea.

 

 

 

 

 

Modifică Setările