Vedete

Ce fel de mamă e Beyoncé? Faimoasa cântăreaţă are trei reguli de la care nu se abate în educaţia celor trei copii ai ei

Ce fel de mamă e Beyoncé? Faimoasa cântăreaţă are trei reguli de la care nu se abate în educaţia celor trei copii ai ei

Blue Ivy, Rumi şi Sir Carter sunt cei trei copii ai faimoasei cântăreţe, despre care vorbeşte foarte rar. Iar atunci când ne-a dezvăluit stilul ei parenting am stat toţi şi am ascultat. Cum a ales diva să-şi crească copiii?

Familia e prioritatea numarăul 1 pentru Beyoncé, iar maternitatea i-a schimbat radical viaţa artistei, a echilibrat-o din punct de vedere profesional şi a determinat-o să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă. Bine, bine, dar concret cum s-a întâmplat asta?

Accent pe propriile experienţe

În primul şi în primul rând, „reprezentarea contează”, ne spune ea. „Vreau să le construiesc o lume în care să se simtă liberi, în care să se regăsească în cărţi, pe podiumuri şi să construiască propriul lor conţinut, în care să exprime exact ceea ce simt ei.”

Beyoncé i-a scris, la un moment dat, un bileţel mamei sale, de Ziua Mamei, în care menţiona faptul că vrea să-şi crească copiii exact aşa cum fusese ea crescută de Tina Knowles: „Scopul meu în viaţă este ca copiii mei să simtă dragostea pe care o simţim noi de la tine.”

Modifică Setările