Vedete

Ce fel de tată e Codin Maticiuc? "Eu nu ştiu ce funcţionează mai bine..." VIDEO

Ce fel de tată e Codin Maticiuc? "Eu nu ştiu ce funcţionează mai bine..." VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

De 9 luni, a învăţat să schimbe scutece şi are grijile oricărui părinte responsabil. 

Invitat la "Teo Show", la Kanal D, Codin Maticiuc a vorbit deschis despre mica minune din viaţa lui, care a apărut pe lume în urmă cu 9 luni.

Întrebat de Teo Trandafir cum se descurcă în rol de tătic, Codin Maticiuc a spus că: "Am griji într-o limită rezonabilă. Sunt destul de protejat de familie, în sensul că am două bunici şi mama ei, care se ocupă mai mult de ea."

"Am şi un băiat de 9 ani, care este în sistemul public de învăţământ şi mă gândeam dacă să-l schimb la una dintre şcolile private. Încă mă gândesc la asta. Aş vrea să evolueze cu engleza... El e la Jean Monet şi visează să dea la Caragiale, deci de la golănie la golănie. (...) El e ca mine. Pe de altă parte, eu am ajuns bine, pentru că ai mei au insistat : "Învaţă, citeşte, ia o carte în plus, dacă nu-ţi place ce e la şcoală." Nu ştiu cum au reuşit, dar vorbesc corect gramatical, fac nişte lucruri corecte... Dar cred că ce au reuşit, atât cât au reuşit, au reuşit şi prin puterea exemplului. Adică părinţii mei sunt pasionaţi de citit, de filme, tatăl meu asculta Phil Collins, Elton John şi Bruce Springsteen - asta ascult şi eu acum. (...)Tatăl meu e fan cinematografie românească, ştie mai multe filme decât mine... Eu nu ştiu ce funcţionează mai bine, pedeapsă, recompense..."

Iată ce a mai spus Codin Maticiuc, aflat în turneu de promovare al propriului film, "Miami Bici":