News

Ce fericit e Ben Affleck în compania iubitei sale, Lindsay Shookus!

Ce fericit e Ben Affleck în compania iubitei sale, Lindsay Shookus!

New York, NY - *EXCLUSIVE* Ben Affleck and Lindsay Shookus look happy to be reunited as they arrive with smiles at JFK airport together. The couple stop for some donuts as they giggle and laugh along the way. Ben has been busy in Los Angeles with his rehabbing and looks great as he enjoys the company of his new girlfriend. Pictured: Ben Affleck, Lindsy Shookus BACKGRID USA 7 NOVEMBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

La câteva zile după ce s-a aflat că fosta soţie a fost cea care l-a ajutat pe actor să se interneze într-o clinică de reabilitare atunci când a avut o ”cădere”, Ben e surprins pe aeroportul din New York alături de noua lui iubită, Lindsay Shookus. Ben Affleck şi Lindsay Shookus Ben Affleck este mai fericit ca oricând! Actorul de 45 de ani a fost surprins de paparazzi pe când ateriza pe aeroportul din New York, însoţit fiind de iubita sa, producătorul SNL Lindsay Shookus. Cei doi păreau foarte binedispuşi, chicotind şi bându-şi cafeaua împreună.

Se pare că cei doi au vrut să petreacă puţin timp împreună, motiv pentru care au plecat din Los Angeles pentru câteva zile. În ultima vreme, actorul a fost extrem de ocupat, jonglând între atribuţiile profesionale şi cele de părinte, neglijând-o, astfel, pe noua lui iubită.

De altfel, un apropiat a declarat că Ben a dat-o la o parte pe iubita sa, în septembrie, atunci când s-a dus direct la fosta nevastă pentru a-i cere ajutorul în a lupta contra dependenţei sale de alcool şi jocuri. ”Ben a ajuns într-un punct critic. Ştia că are o problemă şi că e nefericit. I-a spus (n.r. lui Garner) tot ce se întâmpla în viaţa lui. A fost devastat, dar ştia că trebuie să se schimbe. Jen l-a sunat pe fratele lui Ben, Casey Affleck, şi i-au găsit împreună un ajutor într-o clinică de reabilitare din nordul Los Angelesului”, povesteşte un apropiat.

foto: Hepta