Vedete

Ce fetiţă frumoasă au Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu! Petra împlineşte trei ani

Ce fetiţă frumoasă au Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu! Petra împlineşte trei ani camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

E totul pentru ei, iar mâine o sărbătoresc. Cristina Şişcanu crede că minunea apărută în urmă cu trei ani în viaţa lor a reuşit să îi schimbe radical viaţa.

"Mâine este ziua Petrei, împlineşte trei ani. Aceasta e o poză tare dragă mie, chiar dacă mă aflam la spital cu perfuzie ... eram însărcinată în trei luni şi aveam greţuri cumplite, mancam sticks-uri şi alte ronţăieli care să îmi atenueze starea de discomfort din stomac, dar eram aşa de fericită! Din momentul în care am aflat că sunt însarcinată şi pâna astăzi sunt într-un echilibru emoţional perfect", mărturiseşte Cristina.

Cristina s-a luptat cu depresia înainte să rămână însărcinată, dar Petra i-a schimbat toate perspectivele.

„Cea mai dificilă etapă pe care am trăit-o a fost depresia. A fost o perioadă foarte grea pentru mine, a durat aproape doi ani de zile. Totodată, mă bucur că am trăit-o, pentru că am învăţat foarte multe lucruri şi m-am schimbat eu ca persoană, în sensul bun, ca să pot să îmi trăiesc viaţa altfel.  În momentul când a venit, eu eram o persoană care ardea din orice, mă consumam extrem de mult şi eram foarte pasională în orice lucru pe care îl faceam. După ce am trăit acel episod, am învăţat că poţi să faci cu aceeaşi pasiune lucrurile, mă refer la partea profesională, că la mine din zona asta a apărut depresia”, spunea Cristina Şişcanu pentru OK!

Comentarii

Modifică Setările