News

Ce fiică frumoasă are Corina Dănilă! Rianna este copia fidelă a celebrei sale mame

Ce fiică frumoasă are Corina Dănilă! Rianna este copia fidelă a celebrei sale mame camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Chiar dacă a reapărut în lumina reflectoarelor, Corina Dănilă este o prezenţă discretă în spaţiul public. Regulă pe care o aplică şi-n cazul fiicei sale Rianna, o adolescentă pasionată de fotografie şi călătorii.

Puţini ştiu că fosta actriţă Corina Dănilă are o fiică în vârstă de 15 ani. Elevă la liceu, Rianna a dus până acum un trai liniştit şi discret, departe de lumina reflectoarelor. A fost în parte decizia mamei sale de a-i proteja identitatea, dar şi avantajul Riannei de a duce o viaţă cât mai normală.

De curând, însă, cele două au acceptat să facă un pictorial inedit pentru revista Unica, în care au acceptat să vorbească şi despre relaţia lor. Astfel, Corina a mărturisit că fiica ei a fost un copil ascultător şi că au o relaţie nemaipomenită: ”E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteaţă, comunicativă şi ne înţelegem foarte bine, suntem pe aceeaşi lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescenţă. Eu o încurajez şi o susţine necondiţionat în tot ce-şi doreşte să facă. Şi aşa voi face şi mai departe”.

La rându-i, Rianna spune că mama ei e cea mai bună prietenă şi că petrec foarte mult timp împreună. ”Mă bucur că o pot considera pe mama prietenă, pot vorbi cu ea despre orice, mă ascultă, mă sfătuieşte şi, în acelaşi timp, mă lasă liberă. Încercăm mereu să ne facem timp pe care să-l petrecem împreună şi cel mai mult ne place să ne uităm la un film bun. (...) Pentru mine, mama este doar mama, nu este o persoană publică. Din clasa întâi am mers la o şcoală de stat şi întotdeauna mama m-a tratat ca pe un copil obişnuit. E adevărat că a fost decizia mamei să nu mă expună în mass-media, iar eu am fost total de acord. Sunt activă pe reţelele de socializare, dar am grijă la ce postez”, a declarat Rianna în interviul acordat revistei Unica.

Modifică Setările