News

Ce fiică mare şi frumoasă are Răzvan Simion! Ianca Simion are deja 16 ani

Ce fiică mare şi frumoasă are Răzvan Simion! Ianca Simion are deja 16 ani camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Răzvan Simion apare săptămânal la TV, însă viaţa personală o ţine departe de camerele de filmat, de reţelele de socializare. A apărut recent alături de fiica lui şi a uimit!

Prezentatorul de la Antena 1 a fost extrem de discret cu viaţa personală de când s-a despărţit de Lidia Buble. Nu a făcut nicio dezvăluire dacă este sau nu într-o relaţie, dacă în viaţa lui a apărut o nouă femeie sau în ce relaţii mai este cu fosta uită căreia îi este şi manager. Răzvan Simion nu vorbeşte des despre viaţa privată şi atât mai puţin despre copiii lui. 

Se ştie că are o fetiţă şi un băieţel din fosta căsnicie, una pe care a încheiat-o acum ani de zile. Moştenitorii lui au rămas în grija mamei lor, dar îi vede şi îi vizitează destul de des, îi duce chiar şi în vacanţe ori de câte ori are ocazia. 

Acum a surprins o ipostază în care nu l-am mai văzut de ceva vreme. Îşi ţine în braţe fiica. Răzvan Simion a postat recent pe reţelele sociale o fotografie în care apare alături de fiica sa, de Ianca. Cei doi, tată şi fiică, sunt foarte apropiaţi, îmbrăcaţi elegant. „My baby” a scris prezentatorul de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani în dreptul fotografiei cu fiica lui.

 

Ianca Simion are deja 16 ani şi s-a transformat într-o domnişoară. Este foarte frumoasă, atent machiată şi aranjată. 

Foto: Facebook, Instagram 

Modifică Setările