News

Ce fiice sexy au “durii” filmelor de acţiune, Jean Claude Van Damme şi Dolph Lundgren

Ce fiice sexy au “durii” filmelor de acţiune, Jean Claude Van Damme şi Dolph Lundgren
camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Cei doi protagonişti ai blockbusterelor de acţiune sunt prieteni dincolo de platourile de filmare, aşa că nu a fost dificil ca cele două fete ale lor, Ida şi Bianca, să devină prietene şi chiar să lucreze împreună.

 

Ida Lundgren este, astăzi, un superb model cu trăsături nordice, care face furori atât în paginile revistelor dedicate femeilor, cât şi pe Instagram. Trupul ei sculptat şi talentul nativ de a poza au transformat-o într-o adevărată vedetă. Fiica actorului Dolph Lundgren cu Anette Qviberg are 24 de ani şi nu pare să dorească să îi calce pe urme tatălui său, deşi a apărut într-o producţie alături de acesta, însă este deja pasionată de box şi arte marţiale.

Ida şi Bianca împreună la o premieră de film

Nici fiica lui Van Damme nu este departe. De altfel, cele două sunt prietene şi au şi pozat împreună pentru coperta unei reviste. Bianca Brigitte Van Damme este ceva mai mare decât Ida, are 29 de ani şi este fiica actorului cu Gladys Portugues. Pasionată şi ea de arte marţiale şi de sport, în general, profilul ei de Instagram este plin de poze nonconformiste. Cu o alură ceva mai masculină decât Ida, aceasta a avut deja campanii cu branduri şi a pozat pentru multe reviste de lifestyle. 

Pentru mai multe fotografii sexy cu cele două, vezi GALERIA FOTO

Foto: Instagram, Profimedia Images

Comentarii

Modifică Setările