Vedete

Ce fiu mare are Natalie Portman! Actriţa încearcă să-l ţină departe de lumina reflectoarelor

Ce fiu mare are Natalie Portman! Actriţa încearcă să-l ţină departe de lumina reflectoarelor camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

E una dintre cele mai cunoscute şi talentate actriţe din timpurile noastre, având deja în palmares un trofeu Oscar câştigat pentru rolul principal din pelicula ”Black Swan”. Despre viaţa ei privată se ştiu, însă, prea puţine.

Chiar dacă e nelipsită de la evenimentele hollywoodiene, Natalie Portman este o mamă şi o soţie dedicată. Totuşi, încearcă să ţină în secret această latură a ei personală, refuzând să-şi expună relaţia amoroasă ori copiii în presă.

Zilele trecute, însă, au apărut în presa internaţională fotografii cu fiul ei, Aleph, în vârstă de şapte ani. Micuţul se afla alături de celebra lui mamă la Staples Center pentru a urmări un meci de baschet.

Purtând tricoul jucătorului Shaquille O`Neal, retras din activitate, Aleph a urmărit cu mare atenţie ce s-a întâmplat pe teren, dovedind că este un iubitor al acestui sport. Chiar şi Natalie s-a arătat surprinsă de entuziasmul fiului său manifestat la acest meci.

Aceasta a fost una dintre rarele ocazii în care Natalie Portman este văzută în public cu unul dintre copii săi. Amintim că ea şi soţul ei, Benjamin Millepied, mai au o fiică, pe nume Amalia, în vârstă de un an şi câteva luni.