News

Ce frate talentat are Monica Anghel! FOTO

Ce frate talentat are Monica Anghel! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 25 poze

Alexandru Anghel uimeşte cu abilităţile sale de artist plastic şi a realizat chiar şi un tablou pentru Casa Regală! Alexandru este fratele mai mic al Monicăi Anghel. Fratele cântăreţei Monica Anghel este la fel de talentat ca aceasta, având o voce deosebită (l-aţi văzut concurând la "Vocea României"), dar fiind şi un mare pasionat de pictură. Alexandru Anghel a moştenit talentul de la bunicul său, care a umplut casa cu tablouri, cât timp a fost în viaţă. După o lungă perioadă în care s-au străduit să îşi recupereze "casa părintească", fraţii Alexandru şi Monica Anghel au reuşit  să se mute în casa care a aparţinut bunicilor lor. Ulterior, Alexandru a "tapetat" pereţii casei cu lucrările sale, dar şi-a dus şi pasiunea la următorul nivel: cel de business.

Anul trecut, artistul a inaugurat, alături de soţia sa, Raluca Anghel, o şcoală de aptitudini pentru copii. Interesant este faptul că, dacă ziua în acest spaţiu au loc cursuri pentru cei mici, seara, în altă parte a aceleiaşi locaţii sunt organizate petreceri pentru cei mari.

“Am denumit acest loc Grădina Şevaletelor şi noi spunem că este un spaţiu minunat, unde se întâmplă lucruri frumoase. O parte din program îl dedicăm copiilor, care vin la cursurile de pictură, dans, Zumba, Taekwondo, canto, actorie, şah, engleză, chineză, gimnastică ritmică, g​​​​​​ermană, iar celălalt, pentru petreceri private", declara Raluca Anghel la lansare.

Alexandru Anghel continuă, în paralel, să realizeze diferite lucrări în creion, în ulei sau cărbune şi pictează chiar şi încălţăminte. Şi este absolut uimitor! Printre tablourile sale observăm o întreagă colecţie de portrete, printre care şi cel al Regelui Mihai, lucrare pe care a oferit-o pe 10 mai, de Ziua Regalităţii, Majestăţii Sale Margareta.

"Am primit cu mare bucurie invitaţia Casei Regale din data de 10 mai şi am profitat de această ocazie pentru a-i înmâna Majesatăţii Sale Margareta tabloul cu Regele Mihai. Motive în plus să iubesc ceea ce fac", a notat emoţionat artistul pe pagina personală de socializare.

Vezi în galeria foto o selecţie a lucrărilor sale

Modifică Setările