Vedete

Ce frumoasă e fiica lui Augustin Viziru! Maria va împlini curând şase luni

Ce frumoasă e fiica lui Augustin Viziru! Maria va împlini curând şase luni camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

De aproape şase luni de zile îşi face tatăl mai fericit ca niciodată! Iată cum arată Maria, fiica lui Augustin Viziru! E superbă!

În vara acestui an, pe 16 iunie, Augustin Viziru anunţa că a devenit tată pentru prima oară: "Buna, eu sunt Maria Petre-Viziru si ar fi trebuit sa vin pe lume pe data de 15, numai ca eu am vrut sa vin pe 14. Abia astept sa ma tina taticul meu in brate.❤️". Atunci a postat primul video cu fetiţa lui. 

 

Lunile au trecut rapid, Augustin Viziru a fost implicat în mai multe proiecte, dar niciodată nu a uitat de viaţa de familie. A filmat pentru proiectul "Legaţii", alături de Smiley, de Speak şi alţii, dar a concurat şi la "Ferma". Cu toate acestea, actorul nu a uitat niciodată de viaţa lui personală, este extrem de ataşat de fetiţa lui, de comoara lui.

Maria Petre-Viziru are aproape şase luni şi a moştenit trăsături superbe de la părinţii ei. La naştere nu îţi puteai da seama aşa de bine cât e de simpatică, dar acum cu siguranţă o poţi admira. Micuţa are un chip angelic, ochi albaştri şi pielea deschisă la culoare. 

Augustin Viziru o surprinde în diferite ipostaze, iar apoi urcă pozele cu micuţa pe Facebook. Fanii au avut mereu numai cuvinte de laudă: "Seamana cu tati! Frumusetea asta mica, sa va traiasca comoara si sa va bucurati de ea! (...) Să vă trăiască , un copil frumos ,O Seară Frumoasă să aveţi ! (...) Un copil reusit sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea"

Priviţi în galeria foto poze recent cu micuţa Maria!

Augustin Viziru, despre experienţa de la "Ferma"

Augustin Viziru a fost primul care s-a calificat în finala de la ferma 2020. 

”Când am deschis cutia şi am văzut Finalist 2020 am râs cu toată faţa. Merit şi sunt bucuros”, a declarat Augustin Viziru cel care a reuşit să ducă proba la bun sfârşit. Aliata lui, Elena Chiriac, şi-a arătat fericirea şi a declarat: ”Mă bucur mai mult decât m-aş fi bucurat pentru mine”.

Dacă Augustin a considerat că ”S-a făcut dreptate” pentru faptul că a ratat marea finală în urmă cu 5 ani, iar acum a reuşit să-şi câştige locul în acea luptă, ceilalţi concurenţi au rămas cu sentimentul că norocul nu a fost de partea lor şi că lucrurile s-au complicat înaintea ultimei etape.

Foto: Facebook

Modifică Setările