Royals

Ce frumoasă era bunica actriţei Cara Delevingne! O fotografie de arhivă o arată în vacanţă la Veneţia, cu Prinţul Philip

Ce frumoasă era bunica actriţei Cara Delevingne! O fotografie de arhivă o arată în vacanţă la Veneţia, cu Prinţul Philip camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Nu mulţi ştiu că actriţa şi modelul Cara Delevingne este descendentă a unei familii cu origini aristocrate.

Ei bine, Cara şi sora ei, Poppy, le-au reamintit acest aspect celor care au uitat asta, printr-o postare pe Instagram în memoria Prinţului Philip, decedat vinerea trecută, pe 9 aprilie.

Surorile Delevingne au postat o fotografie de arhivă cu frumoasa lor bunică paternă, Angela Delevingne, care apare alături de un Prinţ Philip de doar 17 ani, în timpul unei vacanţe în Veneţia, din anul 1938, cu un an înainte ca prinţul născut în Grecia să o cunoască pe viitoarea lui soţie, Regina Elisabeta.

În postarea sa, Poppy scrie că, după ce l-a cunoscut pe Philip, bunica ei ar fi spus că acesta va fi un soţ bun pentru cea pe care o va alege ca parteneră de viaţă. 

Poza cu cei doi pe o plajă veneţiană a fost făcută de soţul Angelei, Edward Dudley Delevingne. Bunica celor două surori a murit în 2015, la vârsta record de 102 de ani, şi era cu nouă ani mai în vârstă decât Philip. Familia Angelei era una bine conectată în înalta societate britanică, tatăl ei fiind un politician născut în Canada, cu titlu de viconte.

Angela s-a căsătorit în 1937 şi a avut patru copii cu soţul ei, unul care a decedat mult mai devreme decât ea, în 1974. 

Comentarii

Modifică Setările