News

Ce frumoasă este fiica lui Courteney Cox. Are aproape 14 ani şi arată aşa!

Ce frumoasă este fiica lui Courteney Cox. Are aproape 14 ani şi arată aşa! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

S-a transformat rapid în ultimii doi ani, trecând de la fetiţa inocentă la o adolescentă îndrăzneaţă care arată foarte bine. Fiica lui Courteney Cox, Coco Arquette, împlineşte 14 ani vara aceasta şi  este forte dezvoltată pentru vârsta ei, semănând din ce în ce mai mult cu celebra ei mamă. Ba mai mult, este fashion şi iubeşte sportul şi de curând şi-a vopsit părul blond, fapt care o ajută să pară şi mai fermecătoare.

Courteney Cox are 53 de ani şi este o mamă cool, la modă, iar fiica sa pare să-i calce pe urme. Cele două se înţeleg de minune, în ciuda faptului că frumoasa Coco trece prin perioada pubertăţii şi se confruntă cu probelemele tipice ale adolescenţilor.

În cel mai recent interviu pentru People, au vorbit despre relaţia lor mamă-fiică: "Vreau să-mi spună totul şi ea nu vrea să-mi spună nimic", a mărturisit Courtney. "Ne certăm, să fim sincere, dar ne iubim. Râdem foarte mult împreună." Coco este fiica de 13 ani şi 11 luni a lui Courney cu fostul soţ, David Arquette, şi este o domnişoară în toată regula.

Uite cum arată tânăra acum!

Foto: Instagram, People

Modifică Setările