News

Ce frumoasă este soţia lui Marcel Pavel! Violeta are 48 de ani şi nu apare des în public

Ce frumoasă este soţia lui Marcel Pavel! Violeta are 48 de ani şi nu apare des în public camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

În urmă cu aproximativ două săptămâni, soţia lui Marcel Pavel, Violeta, a împlinit 48 de ani, iar artistul i-a făcut o surpriză.

Deşi i-a spus cântăreţului că vrea să aibă parte de o petrecere la care să participe doar prietenele ei, niciun bărbat nefiind invitat, Marcel Pavel nu a ţinut cont de dorinţa Violetei şi, cu ajutorul celor de la Antena Stars, a mers la restaurantul în care se afla soţia lui, fără ca aceasta să ştie. Surpriza a fost una destul de mare, însă artistul nu a stat foarte mult în locaţie, dorind ca soţia lui să aibă parte de o zi de naştere fix aşa cum şi-a dorit ea.

Zilele trecute, soţia lui Marcel Pavel a fost din nou în centrul atenţiei, după ce paparazzii de la Spy News au surprins-o în timp ce se înscria la cursurile de limba engleză pe care o prestigioasă instituţie guvernamentală a Regatului Unit al Marii Britanii le organizează în Bucureşti.

Deşi nu apare des în public, Violeta Pavel a realizat mai multe şedinţe foto alături de Marcel Pavel, pentru diferite reviste, dar a şi apărut cu soţul ei în emisiuni TV. Născută sub numele de Violeta Şmîşleaeva, soţia lui Marcel Pavel este originară din Rusia şi are împreună cu artistul trei copii.

Mai multe fotografii cu Violeta, soţia lui Marcel Pavel, pot fi văzute în GALERIA FOTO