News

Ce frumoase sunt fetele lui Gabriel Cotabiţă! Cu cine seamană Aela, Milena şi Eliza? FOTO

Ce frumoase sunt fetele lui Gabriel Cotabiţă! Cu cine seamană Aela, Milena şi Eliza? FOTO camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Timp de 19 ani, Gabriel Cotabiţă s-a iubit cu Ioana, o femeie care i-a dăruit artistului nu mai puţin de trei fete, Aela şi gemenele Milena şi Eliza, care sunt foarte apropiate de tatăl lor.

Gabriel Cotabiţă şi Ioana Nagy s-au cunoscut în Craiova, acolo unde femeia era profesoară de italiană. „La două-trei luni după ce ne-am cunoscut, ne-am şi logodit. Apoi am tras de ea vreo trei ani s-o conving să facem şi pasul următor şi, după aceea, ne-am căsătorit. De când ne-am cunoscut şi până ne-am despărţit au trecut 19 ani“, spunea Gabriel Cotabiţă în urmă cu mai mulţi ani pentru Revista Tango.

În vârstă de 38 de ani, cea mai mare fiică a lui Gabriel Cotabiţă este Aela, care este căsătorită şi are doi copii. Ea a fost şi cea care a ţinut legătura cu presa atunci când marele artist a avut problem de sănătate şi a fost la un pas de moarte.

Celelalte două fete ale lui Gabriel Cotabiţă, gemenele Milena şi Eliza, au în prezent 32 de ani şi sunt prietene foarte bune cu mai multe vedete, alături de care se fotografiază des. Milena şi Eliza apar în poze pe reţelele de socializare în compania unor celebrităţi precum Mihai Bendeac, Dan Capatos, Roxana Vancea şi Ioana Voicu, fiica lui Mădălin Voicu.

Mai multe fotografii cu fetele lui Gabriel Cotabiţă pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările