Vedete

Ce frumos e băiatul Umei Thurman şi al lui Ethan Hawke! Este prima lui apariţie publică la un eveniment internaţional

Ce frumos e băiatul Umei Thurman şi al lui Ethan Hawke! Este prima lui apariţie publică la un eveniment internaţional

Actriţa de 49 de ani din "Kill Bill" a apărut alături de Levon la show-ul haute couture Dior Spring 2020, de săptămâna aceasta din Paris

Deşi a mai apărut alături de mama lui anul trecut în luna mai, la show-ul Prada din New York, aceasta este considerată prima apariţie publică a lui Levon la un eveniment de talie internaţională. În vârstă de 18 ani, băiatul i-a fost alături mamei sale într-o seară înţesată de vedete cu greutate, precum Sigourney Weaver şi Anna Wintour. Şi, privind imaginile, putem spune că nu ne vom mira dacă îl vom vedea pe Levon pe catwalk, asemenea surorii lui, Maya, în vârstă de 21 de ani, care împleteşte modellingul cu actoria - am văzut-o şi în campania brandului Miu Miu, dar şi în serialul Stranger Things sau filmul lui Tarantino, “Once Upon a Time … In Hollywood". N-ar fi rău nici dacă l-am vedea defilând pe un podium de modă la Bucureşti, având în vedere că bunica lui, Leslie Hawke, s-a stabilit de 20 de ani în România, dedicându-se campaniilor umanitare.

Levon este fiul Umei din mariajul cu Ethan Hawke. Cei doi s-au căsătorit în 1998, declarându-şi apoi separarea în 2003, pentru ca divorţul să fie finalizat în 2005. Din aceeaşi relaţie s-a născut şi fiica Maya. Thurman mai are un al treilea copil, pe fiica Luna, născută în 2012, din relaţia cu Arpad Busson.

Foto: Getty Images

Modifică Setările