Red Carpet

Ce frumos s-a maturizat Candace Cameron, actriţa din serialul "Casa plină"! Cum arată la 44 de ani?

Ce frumos s-a maturizat Candace Cameron, actriţa din serialul "Casa plină"! Cum arată la 44 de ani? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În serialul de comedie Casa plină, cu seducătorul John Stamos în rol principal, ea a jucat-o pe fiica cea mare a unui tată de familie rămas văduv, pe numele lui Danny Tanner.

Este vorba despre o puştoaică foarte cool, personajul D.J. Tanner, interpretată de actriţa Candace Cameron. O actriţă care a avut soarta majorităţii starurilor-copii, dispărând, o perioadă, din atenţia media, după ce s-a terminat sitcomul care a făcut-o celebră.

Din punct de vedere personal, însă, lucrurile au fost cât se poate de stabile pentru actriţa din Casa plină, aceasta căsătorindu-se în anul 1996 cu fostul jucător de hochei rus Valeri Bure.

Retraşi amândoi din activităţile lor, soţii Bure se concentrează pe afacerea lor personală: o cramă de vin în California.

Altfel, Candace şi soţul ei au devenit părinţi de trei ori, având o fată şi doi băieţi.

Interesant este că actriţa în vârstă de 44 de ani arată astăzi mai bine ca oricând, afişând un stil şi o siluetă care o fac să pară mai tânără decât vârsta ei din buletin.

Foto: Profimedia

Modifică Setările