News

Ce frumuşică este fiica Andrei şi a lui Cătălin Măruţă! Eva Maria Ioana împlineşte 4 ani în vară

Ce frumuşică este fiica Andrei şi a lui Cătălin Măruţă! Eva Maria Ioana împlineşte 4 ani în vară camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc, iar familia lor, care îi include pe micuţii David şi Eva, este una dintre cele mai frumoase din ţara noastră.

Fiind un exemplu de urmat atât pentru fani, cât şi pentru copiii ei, Andra postează des pe reţelele de socializare fotografii în care apare alături de Cătălin, David şi Eva, iar imaginile strâng rapid zeci de mii de like-uri. Mai mult decât atât, Andra şi Cătălin Măruţă i-au făcut cont de Instagram micuţei Eva Maria Ioana, iar acolo sunt postate câteva zeci de poze, în timp ce aproape 40.000 de persoane i-au dat follow.

Fotografiile care sunt postate pe contul fetiţei Andrei şi a lui Cătălin Măruţă strâng şi ele zeci de mii de like-uri şi zeci de comentarii, ceea ce înseamnă că micuţa va deveni, probabil, la fel de iubită ca şi părinţii ei celebri.

Andra a adus-o pe lume pe micuţe Eva în luna iulie a anului 2015, astfel că în vară fetiţa artistei va împlini vârsta de 4 ani.

Mai multe fotografii cu Eva Maria Ioana pot fi văzute în GALERIA FOTO