Case Regale

Ce gafă estetică a făcut Regina Letizia la un eveniment regal? Detaliul care îi arată vârsta

Ce gafă estetică a făcut Regina Letizia la un eveniment regal? Detaliul care îi arată vârsta camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Chiar şi la casele mari mai apar ceva erori de îngrijire personală.

Şi când ne referim la case mari, vorbim de cele mai mari posibile, cele regale. Ei bine, una dintre cele mai stilate regine din lume, Letizia, a surprins la un eveniment care a avut loc în urmă cu o zi, cu ocazia începerii anului şcolar, ocazie cu care soţia Regelui Felipe a vizitat o şcoală din localitatea Milagro.

Din punct de vedere al vestimentaţiei, regina de 47 de ani a fost ca scoasă din cutie, combinând o bluză în carouri cu o pereche de pantaloni de tip culottes şi nelipsitele ei sandale cu platformă şi panglici, preferatele ei în sezonul estival.

Până aici, nimic greşit, dar nici surprinzător. Ceea ce am observat cu uimire au fost acele câteva fire de păr alb lăsate la vedere de regină, aceasta prinzându-şi părul într-o coadă neglijentă şi prea puţin aranjată.

Este o scăpare rară a reginei spaniole, aceasta fiind, de obicei, extrem de aranjată, din cap până în picioare. Trebuie să fim indulgenţi cu fashionista regală, căci trăim vremuri în care estetica de orice fel a cam fost lăsată pe locul doi.

Sănătatea este mai importantă în aceste vremuri.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările