Lifestyle

Ce genţi trebuie să porţi în această toamnă!

Ce genţi trebuie să porţi în această toamnă!

Un nou sezon vine mereu la pachet cu noi tendinţe în lumea modei. Prin urmare, majoritatea îşi actualizează garderobele cu ţinute ceva mai groase dar şi cu obiecte vestimentare aflate în trend în noul sezon.

Nu de foarte mult timp ne-am luat rămas bun de la vară, cu promisiunea că o vom aştepta să se întoarcă la noi cât mai repede, aşa că garderobele noastre îşi aşteaptă noile obiecte vestimentare pe care le vom purta în cea mai mare parte a timpului.

Schimbări au loc şi în rândul accesoriilor. Iar colecţia de genti dama a fost la rândul său vizată de noi tendinţe de modă. Despre acestea ne-am propus să discutăm şi noi în rândurile imediat următoare.

Mai exact, am contactat echipa site-ului PortofelulTau.ro pentru a afla care sunt genţile în vogă în această toamnă. Am primit câteva recomandări foarte interesante, pe care le vei găsi chiar în rândurile următoare:

Geanta neagră supradimensionată

Genţile mari au fost mereu o alegere foarte inspirată. Acestea sunt încântătoare dintr-o mulţime de puncte de vedere. În primul rând, impresionează cu versatilitatea lor, ce le ajută să poată fi asortate la o mulţime de ţinute şi totodată se dovedesc a fi foarte practice.

Le întâlnim atât la ţinutele office dar şi la cele elegante, iar toamna aceasta vor fi la mare căutare.

Mai exact, o primă recomandare este geanta neagră supradimensionată. Are o eleganţă aparte şi totodată este foarte practică. Îţi pune la dispoziţie foarte mult spaţiu pentru lucrurile tale şi este uşor de asortat la multe ţinute.

De aceea nu ar trebui să îţi lipsească din garderobă în această toamnă. Mai mult decât atât, genţile negre nu se demodează niciodată aşa că te vei putea bucura de ea şi în alte sezoane.

Geanta cu franjuri

Genţile accesorizate au atras mereu atenţia şi s-au bucurat de foarte multă apreciere. Iar asta deoarece au personalitate şi foarte mult potenţial de asortare. Vestea buna este că toamna aceasta ai toate motivele să te afişezi cu o geantă accesorizată.

Dar, nu alege chiar orice geantă accesorizată. Franjurile sunt vedete în acest sezon, aşa că o geantă cu franjuri te va ajuta să îţi păstrezi reputaţia de femeie la modă.

Iar dacă îţi place să ieşi în evidenţă, cu siguranţă geanta cu franjuri va deveni rapid preferata ta.

Nu este nevoie să îţi cumperi numaidecat o geantă nouă, ci la fel de bine poţi opta pentru accesorizarea unei genţi pe care o ai deja în garderobă. Trebuie doar să cauţi franjurii pe care îi vei putea ataşa cu uşurinţă la geanta ta preferată. Ai grijă totuşi să se potrivească culorile!

Genţile pătrate

Nu este prima oară când genţile pătrate beneficiază de aprecierea caselor de modă. Acestea au fost mereu în centrul atenţiei în ultimii ani, iar în această toamnă le vom întâlni mai mult decât oricând. Au revenit în trend şi cu siguranţă foarte multe femei vor alege să poarte genţi pătrate.

Este, de asemenea, un mod foarte bun de a ieşi în evidenţă. Aspectul lor este foarte interesant, iar versatilitatea generoasă le face o alegere ideală pentru foarte multe ţinute şi stiluri. Practic, pot fi purtate atât la ţinutele casual cât şi la cele elegante, motiv pentru care nu ar trebui să lipsească din colecţia ta de genţi.

Toate acestea pot fi achiziţionate pentru un super preţ de pe PortofelulTau.ro. Verifică şi tu promoţiile actuale pentru a beneficia de cele mai bune preţuri pentru genţi.