News

Ce ginere grijuliu! Ryan Gosling cu soacra în oraş

Ce ginere grijuliu! Ryan Gosling cu soacra în oraş

attends the 89th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 26, 2017 in Hollywood, California.

Pentru cei care nu mai erau la curent cu statusul relaţiei Mendes-Gosling, aflaţi că cei doi actori sunt încă împreună! Dovada? Fotografiile surprinse de paparazzi cu Ryan şi mama actriţei, luând masa împreună, în oraş. Gosling, grijuliu cu soacra Îşi trăiesc iubirea dincolo de cortine! Nu s-au afişat niciodată pe covorul roşu ţinându-se de mână şi nici nu au de gând s-o facă, deşi relaţia lor e cât se poate de oficială şi au împreună două fetiţe. Dovezi ale relaţiei lor sunt rarele fotografii surprinse de paparazzi pe când aceştia îşi duc fetiţele la grădiniţă, într-o vacanţă ori îşi vizitează părinţii unul altuia.

Zilele trecute, de exemplu, Gosling a fost surprins în compania soacrei sale, mama Evei Mendes, în timp ce luau prânzul împreună, în restaurantul Little Dom`s, în Los Angeles. Acesta a fost văzut în timp ce o conducea pe Eva Perez Suavez (37) către maşină, asigurându-se că poate urca pe locul pasagerului în siguranţă. Ce să mai, un adevărat gentleman!

Eva Mendes alături de mama sa, Eva Perez Suavez

Amintim că Ryan Gosling şi Eva Mendes formează un cuplu încă din 2011, când au filmat ”The Place Beyond The Pines”. Cei doi au două fetiţe, în vârstă de patru, respectiv doi ani.

Septembrie 2017. Împreună la o petrecere

foto: arhivă, Twitter

Modifică Setările